©  rr

Zoolala stopt meteen na première

Van een slechte timing gesproken. Normaal zou Zoolala zaterdag in première gaan voor een publiek van duizend mensen in de Koningin Elisabethzaal aan de Zoo. Nu mogen er slechts tweehonderd bezoekers komen. Zoolala is een steunconcert met optredens van onder meer Natalia en Barbara Dex. Na de première stopt de concertreeks meteen.

Johan Verminnen, Barbara Dex, Jean Bosco Safari, Bart Peeters, Sandrine en Natalia zouden zaterdag beginnen aan een reeks concerten om de Antwerpse Zoo te steunen, maar de nieuwe coronamaatregelen gooien roet in het eten.

“Onze concertreeks ZOOlala ziet er door de nieuwe maatregelen plots heel anders uit. Graag laten wij onze première doorgaan op zaterdag 24 oktober, maar dat mogen we slechts met 200 concertgangers. Dat zullen de mensen zijn die als eersten boekten voor die datum. Zo willen we een positieve noot de wereld insturen, en het unieke concept laten zien waar we met hart en ziel aan gewerkt hebben”, zeggen ze bij de Antwerpse Zoo.

LEES OOK: Zoo Antwerpen en Planckendael: “Rampjaar wordt nog wat slechter”

De Zoo zal de concertreeks na de première niet meer verder zetten voor een publiek van tweehonderd personen. “De andere voorstellingen moeten we helaas schrappen. Alle mensen die een ticket kochten, zullen persoonlijk worden verwittigd. Wij danken jullie voor jullie begrip en steun”, klinkt het nog.

 

MEER OVER Coronavirus

GRATIS CORONA NIEUWS