Dan toch wat derbysfeer: rivaliteit in Carrefour Schoten leidt tot voetbaltaartjes van 12+1 euro

Geen volk in de stadions, geen cafés om samen te kijken. Dan maar een taartje aansnijden om in de derbysfeer te komen, zaterdag. Laten er op de afdeling bakkerij van Carrefour Schoten nu nét twee rivaliserende supporters rondlopen. Het idee voor een derby in de koeltoog was geboren.

De hypermarkt aan de Bredabaan in Schoten voorziet een compositie van biscuit, ananas en slagroom, versierd met rood of paars fruit en afgewerkt met de logo’s in marsepein en bloemsuiker. Geen bereiding voor topsporters, wél voor supporters met grote goesting.

“Een soortgelijk idee was al uitgewerkt bij de collega’s in Antwerpen centrum toen Antwerp de beker had gewonnen”, zegt chef Steven Goolaerts van de afdeling bakkerij. “Een meisje dat hier op leercontract is, kreeg de tijd en de ruimte om iets te proberen. Ik heb haar begeleid, en het is goed gelukt. We zijn tevreden. Dat collega Glenn een Beerschot-man is en ikzelf voor Antwerp, gaf wel wat pit aan dit extra’tje in ons assortiment.” The Great Old staat voorlopig voor want de roodwitte taartjes verkopen het best.

De collega’s zetten de prijs op 13 euro en voor Antwerp-fans die het daar om evidente reden moeilijk mee hebben: zij mogen twaalf euro neertellen en dan nog 1 euro’tje erbij.

Trots op onze bakkers! 😍

Geplaatst door Hypermarkt Carrefour Schoten op Donderdag 22 oktober 2020

 ph

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws