© Politie Antwerpen

Vrouw van Brasschaatse ‘bovendealer’ vrij onder voorwaarden

Brasschaat -

De raadkamer heeft donderdag de vrouw van een vermeende ‘bovendealer’ uit Brasschaat vrijgelaten onder voorwaarden. Haar man blijft wel aangehouden. Bij het koppel werden vuurwapens, munitie en drugs in beslag genomen.

Een onderzoek van het wijkondersteuningsteam Noord leidde vorige week naar een mogelijke ‘bovendealer’ in Brasschaat. Samen met het wijkteam van Merksem werd de woning van de verdachte geobserveerd. Toen de bewoner iemand ontving en zaken in de koffer van een wagen plaatste, ging de politie over tot een controle. Er werd meer dan twee kilo cannabis en 5.000 euro cash aangetroffen. In de woning werden ook zeven vuurwapens, twee wapenstokken, een boksbeugel en heel wat munitie aangetroffen.

De bewoner en zijn vrouw werden opgepakt en aangehouden door de onderzoeksrechter. De chauffeur werd vrijgelaten onder voorwaarden. Donderdag verscheen het koppel voor de raadkamer. “Mijn cliënte werd vrijgelaten onder voorwaarden”, bevestigt Thibaud Delva, advocaat van de vrouw. Haar echtgenoot blijft wel in de gevangenis.

 sareMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio