Aangeboden door UNIQLO

© UNIQLO

Must-have voor het najaar: een ultra lichte donsjas

In stijl door regen, wind en koude

Een wandeling in de Ardennen, een fietstocht naar de stad of een uitstapje met de kinderen? Om dit najaar eropuit te trekken wil je natuurlijk liefst een jas die er niet alleen stijlvol uitziet, maar die je ook warm houdt, bijzonder licht aanvoelt én comfortabel is tijdens al je bewegingsactiviteiten. Te veel vereisten voor één kledingstuk denk je? Check dan maar eens deze Ultra Light Down-jas.

Regen, wind en koude zouden je echt niet mogen tegenhouden om er dit najaar gezellig op uit te trekken of volop te genieten van je favoriete outdoor activiteiten. De Japanse winkelketen Uniqlo heeft hiervoor alvast de perfecte jas ontworpen: de Ultra Light Down-jas.

Ultra lichte donsjas

Donsjassen zijn niet meer uit onze garderobe weg te denken tijdens de koudere, natte maanden van het jaar. In tegenstelling tot de klassieke donsjassen die dik en zwaar zijn, heeft Uniqlo met zijn Ultra Light Down-jas net een compacte en extreem lichte donsjas op de markt gebracht die alleen gedragen kan worden of in laagjes om jezelf in alle weersomstandigheden warm te houden. Binnenin zitten inderdaad 90% dons en 10% veren die je warm houden maar doordat er geen afzonderlijke donszakjes gebruikt worden, is deze jas veel minder dik zonder in te boeten op warmte en comfort. En dankzij de innovatieve buitenkant van waterafstotende nylon komen er geen veren door.


 

 © UNIQLO

Ideaal voor bewegingsactiviteiten

Dankzij het innovatieve design is deze Ultra Light Down-jas ook perfect voor al je bewegingsactiviteiten. De combinatie van dons, nylon en synthetische voering zorgt ervoor dat lichaamswarmte vast wordt gehouden, maar ook dat transpiratievocht wordt afgevoerd dankzij de ademende werking van de synthetische materialen. Daarnaast is de snit van deze jas ook zo dat je veel bewegingsvrijheid hebt terwijl de jas comfortabel blijft zitten. Handig voor een stevige fietstocht, een sprintje naar de trein of onverwacht ravotten met de kinderen in de buitenlucht!


 

 © UNIQLO

Compacte en stijlvolle donsjas

Een ander groot voordeel van deze ultra dunne jas is dat hij makkelijk compact opgevouwen kan worden in een bijgeleverde draagtas. Perfect voor een on-the-go levensstijl of om je instant aan de grillen van het weer aan te passen als je onderweg bent. Leuk is ook dat deze Ultra Light Down-jas verkrijgbaar is in verschillende modellen (van kort tot lang, met of zonder kap, met of zonder lange mouwen) en kleuren (van tijdloze tinten tot trendkleuren) zodat je in elke situatie stijlvol voor de dag komt.

© UNIQLO

Voor dames1. Ultra Light Down Jas (69,90€) 2. Ultra Light Down Compacte Bodywarmer (49,90€) 3. Ultra Light Down Compacte Jas (59,90€) 4. Ultra Light Down Bodywarmer (49,90€) 5. Ultra Light Down Lange Jas (129,90€)

Voor heren 1. Ultra Light Down Parka met kap (79,90€) 2. Ultra Light Down Jas (69,90€) 3. Ultra Light Down Bodywarmer (49,90€) 4. Ultra Light Down Compacte Bodywarmer (49,90€) 5. Ultra Light Down Compacte Jas (59,90€)