De standhouders van De Vleeshalle openen tijdens het weekend voor takeaway. © Ward Bosmans

De Vleeshalle opent tijdens weekends voor takeaway

Mechelen -

Door de verplichte sluiting van de horeca mag ook De Vleeshalle in Mechelen geen eters en drinkers verwelkomen. Maar de Smaakmarkt komt met een alternatief. Voorlopig organiseren de standhouders vanaf vrijdag ieder weekend een takeaway.

Sven Van Haezendonck

Het hele weekend, van vrijdag tot en met zondag telkens van 17 tot 21u, kunnen klanten bij alle standhouders terecht om gerechten af te halen. “Na de steun van al onze klanten en sympathisanten de voorbije periode, kunnen wij hen niet in de kou laten staan”, zegt zaakvoerster Veronique Smolders. Ook Tess van Staten die afgelopen vrijdag net haar Xl-shop opende in De Vleeshalle, doet mee. Zij houdt haar winkel telkens open van 15 tot 21u.

De eerste 100 klanten voor de takeaway krijgen in samenwerking met de Mechelse brouwerij Het Anker een gratis fles Gouden Carolus Indulgence van 75 centiliter cadeau. De komende weekends krijgen klanten ook een kortingsbon van 50% mee naar huis. Die kunnen ze bij de heropening gebruiken om een drankje mee te nuttigen.

Klanten kunnen vooraf online hun bestelling doorgeven, maar ze kunnen ook langskomen en ter plaatse hun keuze maken uit het aanbod.



MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio