Pieter-Jan Huygens. 

 

Dood vermiste jogger (32) in Gent lijkt ongeval, geen sporen van geweld

Het lichaam van de vermiste jogger die zondagnamiddag in het water gevonden werd in de Gentse deelgemeente Afsnee, vertoonde geen uiterlijke sporen van geweld. “De eerste vaststellingen tonen aan dat het zou gaan om een ongeval”, meldt het parket Oost-Vlaanderen.

emvBron: BELGA

De 32-jarige Pieter-Jan Huygens werd het laatst aan het Gentse recreatiedomein de Blaarmeersen gezien donderdag in de late namiddag. De man uit Lede ging vaak joggen in de Gentse Blaarmeersen. Omdat hij niet terugkeerde, werd alarm geslagen. In de loop van de afgelopen dagen kamde de Cel Vermiste Personen de Blaarmeersen en de omgeving uit.

Zondag werd een lichaam gevonden in het water in Afsnee, niet ver van de Blaarmeersen, in een zijarm van de Leie. Het parket stelde een wetsarts aan, die een autopsie uitvoerde. “Er konden geen uiterlijke sporen van geweld, die zouden wijzen op tussenkomst van derden, worden aangetroffen. Er wordt eveneens een toxicologisch onderzoek gevoerd. De eerste vaststellingen tonen aan dat het zou gaan om een ongeval”, stelt het parket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER