©  Nattida-Jayne Kanyachalao

Expo Vincent van Gogh in Waagnatie met twee maanden verlengd

U hebt de kans nog niet gehad om naar de expo ‘Van Gogh, The Immersive Experience’ in de Waagnatie in Antwerpen te gaan? Geen nood, de multimediale tentoonstelling rond het werk van de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh wordt met twee maanden verlengd, tot zondag 10 januari.

De hoogtechnologische expositie in de Waagnatie op het Eilandje rond het werk en het leven van de expressionistische schilder loopt nu bijna een maand en blijkt een enorm succes te zijn. Om iedereen alsnog de kans te geven een bezoek te brengen aan de expo, is beslist die te verlengen tot zondag 10 januari.

LEES OOK. ‘Immersive Experience’ in Waagnatie: “Hier zou Vincent van Gogh zelf heel blij mee zijn”

De expositie geeft een overzicht van het tumultueuze en veel te korte leven van Vincent van Gogh. In een ruimte van liefst 1500 vierkante meter brengen metershoge 360 graden projecties meer dan 200 werken van van Gogh tot leven. Personages op het doek raken elkaar aan bij de arm, een stoomtrein raast door het landschap en het water in de rivier van het schilderij stroomt verder onder je voeten. Je stapt als het ware in zijn kleurrijke universum.

De tentoonstelling is ook op maat van kinderen. Zij kunnen op het einde van de expo ook zelf één van de werken inkleuren en het resultaat delen via een muurgrote projectie.

Reserveer je ticket en tijdslot via www.expovangogh.be

 joro

MEER OVER DOEN!-tips Antwerpen

Tips om te Doen!