Natali Broods (links) tijdens de opnames van ‘Déjà-vu’. 

Natali Broods (links) tijdens de opnames van ‘Déjà-vu’. © Streamz 

Nieuwe Vlaamse serie ‘Déjà-vu’ nét op tijd ingeblikt voor nieuwe lockdown

De laatste scènes van de nieuwe Vlaamse dramareeks Déjà-vu zijn afgelopen vrijdag in Westmalle opgenomen. De serie met Natali Broods, die op Vier te zien zal zijn, is zo nét op tijd ingeblikt voordat de coronamaatregelen verstrengen.

Tom Vets

Natali Broods (44) kruipt in Déjà-vu in de huid van Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw en radiopresentatrice. Met haar eigen ochtendshow bereikt ze een nationaal publiek en zet ze zich in voor vrouwenrechten en tegen huiselijk geweld. Haar ogenschijnlijk zorgeloze leventje wordt echter helemaal overhoop gehaald wanneer haar 15-jarige dochter Louise uit het leven stapt.

Broods vertolkt dus andermaal een vrouw die op emotioneel vlak heel wat te verduren krijgt. Begin dit jaar was ze nog in een gelijkaardige rol te zien als de vrouw van John Beckers in de Eén-serie Over water. In Déjà-vu krijgt ze Koen De Graeve als tegenspeler. Hun kinderen worden vertolkt door Xenia Borremans en Willem De Schryver, bekend van wtFOCK. Voor de overige rollen tekenen Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans en Barbara Sarafian.

“Klaar, voor opname? Actie!” 

“Klaar, voor opname? Actie!” © Streamz 

Coronacrisis

Déja-vu is de eerste Vlaamse tv-serie die volledig is gedraaid sinds de coronacrisis uitbrak. De opnames begonnen in juli en werden afgelopen vrijdag afgerond in Westmalle, net voor de verstrenging van de maatregelen.

“Het was een privilege dat we überhaupt in deze onzekere tijden konden opnemen”, zegt producent Mariano Vanhoof. “Corona is een sluipschutter die elk moment kan toeslaan. Elke dag is het letterlijk overleven en hopen dat je niet getroffen wordt. We gebruikten drie maanden elkaars schouder om vechtend de eindmeet te halen. We hebben gelukkig onze set coronavrij kunnen houden, nu de rest van de wereld nog.”

Alle scènes werden ingeblikt volgens de coronarichtlijnen van de productiesector. De komende weken zal de reeks gemonteerd worden. Volgend voorjaar gaat Déjà-vu in première op de nieuwe streamingdienst Streamz. Later zendt Vier de serie uit.

 

 © Streamz 

 

 © Streamz 

MEER OVER Play4