De Hofstraat in Viersel krijgt een nieuw wegdek. ©  google street view

Hofstraat vanaf 26 oktober afgesloten

Viersel -

De gemeente Zandhoven start vanaf volgende week met het groot onderhoud van haar wegen. Zo krijgt de Hofstraat in Viersel een nieuw wegdek. De straat zal vanaf 26 oktober tot 13 november volledig afgesloten blijven voor verkeer. Wie naar Viersel wil moet omrijden.

In de Hofstraat worden de klinkers en kasseien uitgebroken en vervangen door asfalt. Hierdoor zal de veiligheid op het kruispunt met de Herentalsebaan vergroten en wordt het ook voor de fietsers veiliger.

Volgende week krijgen De Linden (deel achter de kerk), stukken van de Korenbloemstraat, een deel van de Private Weg en de Mastendreef en het kruispunt Vroegeinde-Menkhoeve-Sparrendreef een onderhoudsbeurt.

In de week van 2 november komen de Reebergenlaan, Schriekweg ter hoogte van de schoolomgeving, Wandelpad, het voetpad achter Hooidonck en de parking achter de school aan de beurt.

In deze straten zal het asfalt worden afgefreesd en zal er een volledig nieuwe asfaltlaag worden gelegd. De werken duren enkele dagen. kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio