© ATV

Groen-voorzitster Meyrem Almaci moet in quarantaine: kinderen met koorts thuisgekomen van school

Antwerpen -

Groen-voorzitster Meyrem Almaci zit thuis in Antwerpen in voorlopige quarantaine nadat haar twee kinderen van school waren thuisgekomen met koorts.

Bron: BELGA

Dat nieuws werd door de politieke directeur van de partij, Bogdan Vanden Berghe, bekendgemaakt op het kopstukkendebat van het Liberaal Vlaams Studentenverbond in Antwerpen. Hij moest Almaci op het laatste moment vervangen.

Aan de UAntwerpen gaat dinsdagavond het jaarlijks openingsdebat van het Liberaal Vlaams Studentenverbond (LVSV) door. Ook Meyrem Almaci was vooraf aangekondigd, maar zij moest op het laatste moment afzeggen.

Volgens Bogdan Vanden Berghe kwamen de twee kinderen van Almaci met koorts van school en moeten zij een coronatest krijgen. In afwachting moet ook Almaci zelf in voorlopige quarantaine. Als Antwerpenaar werd Vanden Berghe aangeduid als last minute vervanger.

Meyrem Almaci is overigens niet het enige kopstuk dat verstek liet gaan voor het debat in Antwerpen. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau wordt vervangen door Kamerfractieleidster Melissa Depraetere. Bij Open Vld wordt voorzitter Egbert Lachaert vervangen door de Vlaamse fractieleider Willem-Frederik Schiltz.

MEER OVER Meyrem Almaci