Vrouw neergestoken door ex in woning, man gearresteerd

Berchem -

Een 35-jarige vrouw is maandagmorgen neergestoken door haar ex in Berchem. De vrouw liep verschillende messteken op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ze verkeert niet in levensgevaar. Haar ex-man werd korte tijd later opgepakt.

De feiten vonden maandagochtend rond half tien plaats in de De Fourneaustraat, niet ver van het station van Berchem. Een 35-jarige vrouw werd er in een woning neergestoken. Ze liep verwondingen in het gezicht en de rug op. “Een jonge vrouw liep verschillende messteken op. Ze verkeert niet in levensgevaar”, aldus politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte, volgens onze informatie haar 35-jarige ex-man, sloeg op de vlucht. Het snelleresponsteam (SRT) van de Antwerpse politie deed een inval in zijn appartement in de Statiestraat, maar trof daar de man niet aan. Hij kon korte tijd later wel al gearresteerd worden in de Van Schoonbekestraat. “Zijn betrokkenheid wordt onderzocht”, zegt Bruyns nog. “Het gerechtelijk lab is verwittigd en de lokale recherche zal het onderzoek mee voeren.”

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 jtp

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio