© Politie Mechelen-Willebroek

Politie onderschept dieventrio op E19: juwelen en inbrekersmateriaal gevonden

Mechelen

De lokale politie heeft op de autostrade E19 in Mechelen een Roemeense vrouw en twee passagiers onderschept. Het trio was in het bezit van juwelen die wellicht afkomstig zijn van diefstallen.  

De feiten dateren van afgelopen donderdagnamiddag. In de Oscar Van Kesbeeckstraat merkte een patrouillewagen omstreeks 15.40u een auto op met een Franse nummerplaat. “De bestuurder had haar voertuig blijkbaar niet onder controle. Korte tijd later slaagden onze collega’s erin het voertuig op de E19 staande te houden”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande.

De drie vrouwen, een meerderjarige en twee minderjarigen, konden geen identiteitskaart voorleggen, maar beweren dat ze de Roemeense nationaliteit hebben. Tijdens de controle vond de politie in hun voertuig verschillende juwelen zoals een ring, een horloge en een ketting, maar ook allerlei inbrekersmateriaal.

Het trio verblijft illegaal in ons land. De drie vrouwen werden ter beschikking gesteld van het parket. De politie heeft het voertuig en de aangetroffen goederen in beslag genomen.MEER OVER Misdaad Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio