Natalia verkoopt haar ‘vrijgezellenflat’ in Antwerpen

Zangeres Natalia kondigt via enkele foto’s op Instagram aan dat haar appartement in Antwerpen te koop staat. Ze doet het van de hand omdat er nu een nieuw hoofdstuk in haar leven is aangebroken.

vwh

Natalia, sinds enkele maanden trotse mama van dochtertje Bobbi-Loua, vindt het tijd om afscheid te nemen van haar vrijgezellenflat in Antwerpen. Ze verkoopt het pand op het Zuid en deelt bij wijze van virtuele rondleiding kiekjes van het appartement met haar volgers - die misschien een nieuw optrekje zoeken?

“Een ‘oud’ hoofdstuk van mijn leven wordt afgesloten omdat er een nieuw is gestart. Ik verkoop mijn ‘vrijgezellenflat’, maar de herinneringen zullen voor eeuwig blijven. Wat een avontuur was dat!”, schrijft ze - vrij vertaald - bij de reportage.

Voor de huizenjagers: het appartement bevindt zich op de tweede verdieping beslaat een oppervlakte van 95 vierkante meter. Voor de prijs van 375.000 euro krijgt de nieuwe eigenaar onder meer mooie parketvloeren, een lichtrijke living, twee slaapkamers, waarvan een met terras en een badkamer met inloopdouche.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN