©  Getty Images/iStockphoto

Twee vangsten in 24 uur: politie vindt cocaïne in voertuig en grote rugzak vol drugs

Mol, Dessel, Geel, Lommel -

De lokale politie Balen-Dessel-Mol heeft vorige week tijdens twee verschillende interventies in 24 uur tijd twee mannen betrapt op drugsbezit. Beide verdachten werden gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Eén vermoedelijke dealer werd aangehouden.

Tijdens een routinepatrouille in de Rivierstraat in Mol vorige woensdag werd een controle uitgevoerd van een voertuig met drie inzittenden. De bestuurder, een 20-jarige man uit Lommel, werd op heterdaad betrapt op het bezit van verdovende middelen en had bovendien een grote som geld bij zich. Bij het doorzoeken van het voertuig werd cocaïne aangetroffen, verborgen in een compartiment. Daarop volgende een huiszoeking bij de verdachte. Ook daar werd nog een kleine hoeveelheid drugs gevonden. De man werd gearresteerd en voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Zijn aanhouding werd bevestigd.

Op donderdagochtend kwam een interventieploeg van de lokale politie Balen-Dessel-Mol ter plaatse voor de vaststellingen na een verkeersongeval met gekwetsten in Dessel. De inspecteurs merkten verdachte gedragingen op bij één van de betrokkenen. Bij verder onderzoek in de omgeving van het ongeval werd een rugzak met een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen. Daarop werd de verdachte, een 38-jarige man uit Geel, gearresteerd. Bij de huiszoeking in de woning van de verdachte werd nog eens een kleine hoeveelheid drugs gevonden. Hij werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter en vrijgelaten onder voorwaarden.

MEER OVER Misdaad Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio