©  Patrick De Roo

Nieuwe wandelzoektochten als coronaveilige activiteit

Borgerhout -

Ook na de zomer wil het district Borgerhout activiteiten aanbieden die coronaproof zijn. Daarom werden er drie nieuwe wandelzoektochten opgesteld: in Borgerhout Noord, Zuid en Extra Muros.

De wandelzoektochten bieden een veilige activiteit voor senioren, maar ook gezinnen kunnen op wandel. Samen met (groot)ouders en (klein)kinderen ontdekken wandelaars de verborgen plekjes en verscholen verhalen achter gevels, straten en kruispunten in Borgerhout.

De wandelzoektochten werden gebundeld in een brochure die online beschikbaar is of gratis op te halen in de bib of in een dienstencentrum in Borgerhout. “Met de wandelzoektochten hebben we een veilige en leuke manier gevonden om senioren uit te nodigen om te wandelen en hun buurt alleen of samen met de kleinkinderen te gaan ontdekken”, zegt Ben Van Duppen, districtsschepen van Senioren (PVDA).

Wie deelneemt aan een zoektocht maakt bovendien kans op een prijs. Tot 30 oktober kan je de drie antwoordformulieren terugsturen of afgeven in het districtshuis. (evw)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio