© FAROEK

Overvaller met knalgele trui bindt 77-jarige vrouw urenlang vast tijdens home invasion

Een 77-jarige vrouw is afgelopen zomer het slachtoffer geworden van een brutale home invasion bij haar thuis in de Constitutiestraat. De dader kon buit maken en sloeg op de vlucht. In het VTM-opsporingsprogramma Faroek werden woensdag camerabeelden van de man verspreid.

De home invasion vond plaats op 13 juni in de Constitutiestraat. Een man met een knalgele trui belde aan bij een 77-jarige vrouw. Toen ze de deur open deed, duwde hij de vrouw op de grond. Hij bedreigde haar met een mes en bond haar vervolgens twee uur lang vast op een stoel.

De man doorzocht grondig de woning. Hij stal geld, juwelen, een gsm en een iPad. Vervolgens wandelde hij rustig weg. Het slachtoffer kon zichzelf bevrijden en sloeg bij de buren alarm. Van de dader is nog steeds geen spoor. Daarom werden woensdag camerabeelden verspreid in het VTM-opsporingsprogramma Faroek.

De dader heeft een zwarte huidskleur. Hij is groot en mager gebouwd. Het is een jonge man, waarschijnlijk rond de 20 jaar oud. Op de dag van de feiten droeg hij een knalgele hoodie en een rode pet. Hij droeg ook een bril en een chirurgisch mondmasker.

Wie informatie over deze zaak heeft kan de politie contacteren op 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu

De dader ging aan de haal met verschillende juwelen. © Faroek

 © Faroek

 © Faroek 

 jtp

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio