©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

 ©  Photo News

1 / 8

IN BEELD. Defour voor het eerst op training bij KV Mechelen

Gisteren nog geen Steven Defour op training bij KV Mechelen, maar vandaag trok hij wel zijn voetbalschoenen aan. Begin deze week kondigde Malinwa aan dat het Defour als vrije speler zou laten meetrainen in afwachting van een nieuwe transfer.

LEES OOK.Keert Steven Defour terug naar KV Mechelen? Onze clubwatcher ziet veel vraagtekens

Defour wil bij KV Mechelen zijn conditie op peil houden. Gisteren werd de 32-jarige middenvelder nog aan de kant werd gehouden omdat te groepstraining nog als te intensief werd ingeschat. In de plaats daarvan legde hij fysieke tests af. Defour oogt niet alleen scherp: hij maakte ook indruk met zijn VO2max-test.

Vandaag was het wel zo ver: Steven Defour in een trainingsoutfit van KV. De pers was niet toegelaten, maar fotografen mochten een trainende Defour wel op beeld vastleggen.  

Wie ook opnieuw het trainingsveld betrad, waren Jordi Vanlerberghe en Nikola Storm. Zij bleven gisteren allebei aan de kant wegens last aan de adductoren (Vanlerberghe) en de kuit (Storm). De ­Mechelse beloften, met Yannick Thoelen in doel, gingen met 3-0 onderuit tegen koploper Genk en blijven laatste in de elite beloftecompetitie, met drie punten uit zes wedstrijden.

(tsfn, thst)

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws