©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Telenet Giants Antwerp na dertig uur eindelijk in Rusland

Reizen in coronatijden en zeker naar Rusland is geen lachertje. Telenet Giants Antwerp deed het via Amsterdam-Istanbul-Moskou om in het Russische Krasnodar te geraken. De selectie van coach Christophe Beghin had tevens met een portie pech af te rekenen. In Moskou werden ze opgehouden door administratieve problemen en misten daardoor hun vlucht naar Krasnodar.

“Alles omboeken en een viertal uurtjes later konden we toch nog vertrekken,” zei sportief manager Guy Muya. Na een reis van bijna dertig uur (de Giants zijn maandagavond om 18 uur aan de Heylen Vastgoed Basket Campus in Merksem vertrokken, red.) arriveerden de Giants in het hotel in Krasnodar. Te laat voor de avondtraining. Lunch, verzorging en video stonden op het programma.

Woensdagavond (18u30 Belgische tijd) werkt Telenet Giants Antwerp de eerste speeldag in de prestigieuze EuroCup en tegen het Russische Lokomotiv Krasnodar af.

Rechtstreeks op Facebook EuroCup en Telenet Giants Antwerp Er is wel goed nieuws voor de fans van de Giants en andere Belgische basketbalfreaks. De wedstrijd wordt gratis en rechtstreeks (vanaf 18u25 Belgische tijd) op de Facebook pagina van de EuroCup en Telenet Giants Antwerp uitgezonden.

(Patrick Ceulemans)

MEER OVER Telenet Giants Antwerp

Meer basketbal