©  DBA

Antwerp FC geeft pas dinsdag duidelijkheid over 4.000 fans tegen KV Mechelen

De gelukkigen die vrijdagavond de derby tegen KV Mechelen op de Bosuil zullen mogen volgen, worden morgen dinsdag in de loop van de dag bekendgemaakt. Dat laat Antwerp FC weten.

Net als voor de thuiswedstrijd tegen Eupen twee weken geleden worden via een automatisch systeem 4.000 fans geselecteerd: 750 businessklanten en 3.250 ‘gewone’ abonnees. De geselecteerden zullen opnieuw verspreid worden over drie tribunes: de hoofdtribune, familietribune 3 en de tijdelijk heropende sfeertribune 2. En opnieuw zal alles coronaproof gebeuren: in vaste bubbels van maximaal vijf volwassenen (en eventueel enkele extra kinderen onder de 12 jaar die tot de familiebubbel behoren), met mondmasker en met slechts één persoon per bubbel die drank mag gaan halen.

De fans die morgen niet geselecteerd blijken voor de wedstrijd tegen KV Mechelen én die ook niet naar de thuiswedstrijd tegen Eupen konden gaan zien, mogen overigens stilletjes hopen op dé wedstrijd van het jaar in Antwerpen. Aangezien de club 12.000 abonnees heeft, kan elke abonnee theoretisch beurtelings ongeveer één wedstrijd op drie komen kijken. En de volgende thuiswedstrijd na KV Mechelen is… de derby tegen aartsrivaal Beerschot in het weekend van vrijdag 23 tot zondag 25 oktober (de exacte datum moet nog worden bepaald).  

pego

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws