Bar Hasart On Faar geannuleerd door slechte weer

De tijdelijke uitbaters van ’t Melkhuisje, omgedoopt tot Bar Hasart, hebben beslist om het evenement Bar Hasart On Faar te annuleren. Dat vanwege het slechte weer dat voorspeld wordt.

“Er wordt vanaf 19u zowat 100 procent kans op felle regen voorspeld. Dat in combinatie met heel veel elektriciteitskabels en materiaal is niet zo gezond voor het materiaal en al helemaal niet veilig. Alle artiesten hebben toegezegd voor een later moment, misschien in de vorm van een parkwandeling. Jullie houden dit dus zeker te goed, zo zijn we. We sluiten vandaag zaterdag uitzonderlijk onze Bar om een en ander op te ruimen na de storm van vannacht ook”, legt Patrick Poppe voor de vzw De Kaaimannen uit.

Zondag 27 september is het dan de allerlaatste dag van de tijdelijke parkbar. “Dankzij Smeets - Peeterman kunnen we iedereen een shotje van de nieuwste jeneversmaken aanbieden. De wandelingen door het park en omgeving door de Architectuurliefhebbers Boom gaan zeker door, net als het optreden van Boaval onder de verwarmde tent. Ze verkopen de laatste snacks en je kan de biertjes Leste Kaaiman, het Antwerps Blondje en Den Doenkere degusteren.”

Tickets via www.kaaimannen.be/tickets Jan Boey

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio