©  PRESSE SPORTS

Eden Hazard staat dicht bij rentree bij Real Madrid: “Geen last meer van enkel, het is een kwestie van een beetje tijd”

Eden Hazard behoort niet tot de wedstrijdselectie van Real Madrid voor de uitwedstrijd bij Betis, zaterdag op de derde speeldag in La Liga. Maar de Rode Duivel is wel op de goeie weg.

Vincent Van Genechten

“Eden is een speler die op de terugweg is na een blessure, maar hij heeft weinig trainingen in de benen”, aldus trainer Zinédine Zidane. “Het belangrijkste is dat hij zich goed voelt. Dat hebben we hem ook gezegd, nog voor de eerste wedstrijd. Er komen nog genoeg wedstrijden, ze volgen elkaar in sneltempo op. Woensdag spelen we al tegen Valladolid.”

“Van zijn enkelblessure heeft hij geen last meer. Maar met zo weinig trainingen in de benen moet je zo’n speler langzaamaan brengen. Het is een kwestie van nog een beetje tijd. Eden zal binnenkort terug in de ploeg staan”, liet Zidane duidelijk verstaan.

De 29-jarige Hazard viel vorig seizoen uit met een enkelkwetsuur en kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Koninklijke. Bij de nationale ploeg werd hij opgeroepen voor de Nations League-duels tegen Denemarken en IJsland, maar ook daarin kwam hij geen minuut in actie. Dat leidde dan weer tot verontwaardiging in de Madrileense pers.

MEER OVER Eden Hazard

Meer sportnieuws