De nieuwe collectie van Mosaert 

De nieuwe collectie van Mosaert 

Stromae ontwerpt na twee jaar pauze een nieuwe kledinglijn

Paul Van Haver, beter bekend als artiest Stromae, blaast zijn merk Mosaert na twee jaar stilte weer nieuw leven in. Er is een nieuwe collectie uit die volledig duurzaam en uniseks is, zo staat er in een persbericht.

vwh

De collectie krijgt de naam ‘Capsule 6’ mee en bestaat uit vijftien stuks uit ecologisch verantwoorde materialen, waaronder gerecycleerd polyester. Alle creaties zijn gemaakt vanuit een uniseks standpunt en dus geschikt om te dragen door mannen en vrouwen. De kleding is soberder - lees: minder prints - dan die uit vorige collecties. De effen kleuren die vaak terugkomen zijn een blauwig grijs, kaki, oudroze en aardetinten.

 

Met de lancering van de nieuwe lijn introduceert het Belgische merk ook een nieuw logo. Dat kreeg de vorm mee van een driekleurige wolk als symbool van “de droom en het creatieve proces dat voorafgaat aan elk ontwerp van het label.”

Capsule 6 is vanaf september te koop via de officiële site van Mosaert, dat mee wordt gerund door de vrouw van Stromae, Coralie Barbier. De prijzen van de nieuwe lijn schommelen tussen de 17 euro (voor een paar kousen) en 210 euro (voor een bomberjasje).

NIET TE MISSEN