Trix geeft De Fakkel door: bezoekers zien om het uur een andere artiest op een andere locatie

Borgerhout -

Met ‘De Fakkel Live’ presenteert muziekcentrum Trix een muzikale ‘luistertour’ doorheen Borgerhout. Op vijf unieke plekken kan je op 31 oktober vijf verschillende artiesten aan het werk zien die om het uur optreden. De bezoekers schuiven daarbij in een lus door naar de volgende locatie.

Chantal Acda treedt op in Matterhorn in de Albrecht Rodenbachstraat. Kies je voor haar om 19 uur? Dan begint een uur later School Is Cool in duovorm in de Pekfabriek aan de Kattenberg. Om 21 uur is het aan Gregory Frateur van Dez Mona in het districtshuis op het Moorkensplein. Stef Kamil Carlens sluit om 22 uur dan af bij Troubleyn in de Pastorijstraat in Antwerpen-Noord. Je kan die avond dus zelf bepalen met welk optreden je wil starten. De afsluiter om 23 uur is sowieso Condor Gruppe in Trix aan de Noordersingel. 

De ticketverkoop start nu vrijdag 25 september om 10 uur. Uiteraard is deze luistertour coronaproof. Per startlocatie zijn maar 45 tickets te koop. En een bestelling is maximum goed voor vijf kaartjes die voor dezelfde bubbel bestemd zijn. Het gaat om zittende concerten met afstand tussen de bubbels en een verplicht mondmasker. Bezoekers moeten zich even zelfstandig als verstandig tussen de locaties verplaatsen.