©  Kris Van Exel

Technologiebeurs Supernova geannuleerd

Antwerpen -

Flanders DC en Scale-Ups.eu hebben de tweede editie van het technologiefestival Supernova geannuleerd. Normaal gezien zou het festival volgende maand plaatsvinden, maar door de onvoorspelbaarheid van de coronapandemie nam de organisatie nu deze beslissing. Ook de editie van 2021 kan niet plaatsvinden.

Flanders DC en Scale-Ups.eu organiseerden in 2018, met steun van de Vlaamse regering en stad Antwerpen, het vierdaags technologie- en innovatiefestival ‘Supernova’. Op het Eilandje daagden toen meer dan 35.000 bezoekers op om de nieuwste snufjes te bekijken, van vliegende auto’s tot robots die cocktails bereiden.

De ambitie was om in 2020 nog beter te doen, maar de techneuten zullen toch nog wat langer geduld moeten hebben. “Het is momenteel koffiedik kijken hoe covid-19 de komende maanden zal evolueren”, klinkt het. “Net omdat de situatie zeer onvoorspelbaar van aard is, zijn de initiatiefnemers genoodzaakt om de stekker uit de editie van 2021 te trekken.”

Supernova zou op zestien locaties plaatsvinden, met zo’n vijftig lokale en internationale sprekers en meer dan 250 bedrijven en investeerders van overal ter wereld. (jas)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio