Tachtiger in levensgevaar na spectaculair ongeval in Boechout

Boechout -

Een man van 81 uit Lier is dinsdag in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis na een spectaculair ongeval op de Provinciesteenweg in Boechout. Zijn auto sloeg meerdere keren over de kop, maar als bij wonder waren er geen andere weggebruikers betrokken.

Volgens de politiezone Minos begon de bestuurder, die richting Mortsel reed, ter hoogte van het psychiatrisch ziekenhuis Multiversum te spookrijden. Vermoed wordt dat de medische achtergrond van het slachtoffer een rol heeft gespeeld, maar duidelijkheid bestaat daar nog niet over.

De auto ging van de baan, raakte straatmeubilair en signalisatieborden, ging over de kop en belandde in de voortuin van het psychiatrisch centrum. De brandweerkorpsen van Wommelgem en Edegem kwamen ter plaatse om het slachtoffer uit zijn auto te bevrijden en de baan schoon te maken. Die lag immers bezaaid met brokstukken.

De politie regelde lokaal het verkeer. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een MUG-ambulance afgevoerd naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Hij verkeert in levensgevaar. Verder was niemand bij het ongeval betrokken.

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

 © BFM

(dvd)

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio