©  Photo News

Waasland-Beveren: Kobayashi naar Qatar, twee versterkingen in de plaats

Melvin Sitti komt erbij op de Freethiel. De defensieve middenvelder, een 20-jarige Parijzenaar met Togolese roots, komt over van Norwich City. Hij wordt gehuurd tot het einde van het seizoen. Dat heeft Waasland-Beveren dinsdag gemeld.

Sitti zette zijn eerste voetbalstapjes bij CO Vincennes en Paris FC. Daar kwam hij op de rader van Sochaux-Montbéliard, en hij vervoegde in 2018 de B-kern van de Franse club. Vorig seizoen maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van de geel-blauwen, waar hij al rap de interesse opwekte van Norwich City. De Engelse club legde hem meteen vast tot 2024, maar leende hem opnieuw uit aan Sochaux om extra ervaring op te doen.

Waasland-Beveren verwelkomde dinsdag ook aanvaller Danel Sinani op de Freethiel. Ook de 23-jarige Luxemburgse international wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Norwich City. De in Belgrado geboren Luxemburger maakte zijn debuut in het profvoetbal bij RFCU Luxemburg. In 2017 trok hij naar FC Dudelange. In april ondertekende hij nog een driejarig contract bij Norwich, maar nu gaat hij ervaring opdoen in Beveren.

Kobayashi vertrekt

Yuki Kobayashi zoekt andere oorden op. De Japanse spelverdeler trekt naar het Qatarese Al-Khor. Hij streek in september 2019 neer op de Freethiel, maar kon de hoge verwachten nooit echt inlossen.

whb

MEER OVER Waasland-Beveren

Meer voetbalnieuws