Antwerpen na corona: cultuur en vrije tijd

“Overheid moet cultuur als veilige haven voorstellen”

Het zal heel moeilijk zijn om op korte termijn het publiek terug naar de theaterzalen te krijgen. De angst zit erin bij de cultuurliefhebbers. Hoogleraar cultuurmanagement Annick Schramme verwijst naar de verantwoordelijkheid van de overheid en de manier waarop wordt gecommuniceerd. Dat zegt ze in een Skype-interview in onze reeks ‘Antwerpen na corona’.

ONTDEK HIER DE HELE REEKS

“Antwerpen kan na de coronacrisis een betere stad zijn daarvoor”. Dat zeggen zes experts met uiteenlopende specialisaties: stadsontwikkeling, sociaal welzijn, economie, mobiliteit, onderwijs, cultuur en vrije tijd. Onze journalist, Sacha Van Wiele, had met al deze experts een gesprek via Skype. Daaruit kwamen briljante ideeën. Briljant, maar ook haalbaar. We presenteren je ze in de zesdelige reeks ‘Antwerpen na corona’.

LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW MET ANNICK SCHRAMME: Hoe moet het verder met de culture sector na corona: “Digitale voorstellingen zijn de toekomst” 

Zit je nog met vragen rond cultuurbeleving in Antwerpen tijdens en na corona? Stel je vraag hier. Wij gaan ermee aan de slag.  (svw)

Vastgoed

Jobs in de regio