Dimitri Vegas & Like Mike scoren opnieuw met clip én met TikTok-challenge

Vrijdag lanceerden Dimitri Vegas & Like Mike hun nieuwste nummer ‘Do It’. Amper 24u later ging het nummer en bijhorende challenge viraal op TikTok: meer dan 43.300 TikTokkers deden al mee en het nummer zelf werd al 60 miljoen keer afgespeeld op de sociale netwerksite. In de challenge zitten TikTokgebruikers en hun gezelschap ogenschijnlijk rustig aan tafel, waarna het feest plots losbarst. Ook Dimitri zélf doet samen met zijn vrouw Anouk en hun hond Malibu mee.

Nu het tourschema van de Belgische producers Dimitri Vegas & Like Mike er eerder blanco uit ziet, hebben de twee broers tijd voor àndere dingen. Niet enkel brachten ze een nieuw nummer uit, ze bedachten er meteen ook een TikTok-challenge bij. Op de sociale netwerksite zie je duizenden mensen losgaan op het nummer. De filmpjes beginnen allemaal hetzelfde: doodgewone situaties – van lunchen in de keuken tot televisie kijken in de woonkamer – monden uit in gekke feestjes, inclusief verkleedpartijen. In de video die Dimitri Vegas zélf maakte, zit hond Malibu op zijn schoot en speelt hij samen met zijn vrouw Anouk een gezelschapsspel. Tot de beat losbarst en het ogenschijnlijke liefelijke tafereel verandert in een duister Halloweenfeestje.

Dimitri Vegas: “Ik ben nooit zo productief geweest als tijdens de voorbije periode. Er zijn heel wat nummers klaar, maar daarnaast vond ik ook tijd voor andere dingen: fietsen, koken én… TikToks maken.” En dat lukt dus meer dan aardig: ban Bolivia over Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador en Spanje: overal dansen ze lustig mee op de nieuwste hit van dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike.

Meer nog, op YouTube is de video #1 trending in Latijns-Amerika en haalde hij in drie dagen tijd maar liefst 10 miljoen views. Op Instagram werd hun filmpje ook al meer dan 3,3 miljoen keer bekeken.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio