© rr

Politie rukt uit naar vechtpartij in Strantwerpen

In strandbar Strantwerpen op Linkeroever in Antwerpen zijn enkele bezoekers vrijdagavond slaags geraakt. Op beelden die circuleren op sociale media is te zien dat klappen en trappen werden uitgedeeld en dat er met meubilair gegooid werd.

De politie werd vrijdagavond opgeroepen voor een uit de hand gelopen discussie in strandbar Strantwerpen aan de Jachthavenweg op Linkeroever. Volgens getuigen ging het om een vechtpartij waarbij verschillende mensen betrokken waren. Op beelden die de ronde doen op sociale media is te zien dat met meubilair gegooid werd en dat er enkele klappen en trappen gegeven werden.

Toen de eerste ploegen van de politie ter plaatse kwamen waren de gemoederen nog verhit, de vechtpartij zelf was grotendeels afgelopen. “Onze mensen hebben bijstand gevraagd en er zijn extra ploegen ter plaatse gekomen”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom. Twee vrouwen die het met elkaar aan de stok hadden moesten wel uit elkaar gehaald worden door de politie. “Er werd uiteindelijk niemand gearresteerd en er raakte niemand gewond”, aldus nog Migom.

sare

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio