©  Shutterstock

Probeerde ‘Eveline’ ook andere BV’s in de val te lokken? “Ze stuurde foto’s van zichzelf in lingerie”

Ook andere BV’s menen dat de mysterieuze ‘Eveline’ hen de afgelopen maanden expliciete foto’s probeerde af te troggelen. Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van De Veire waren klaarblijkelijk niet haar enige doelwit. “Ze stuurde meteen foto’s van zichzelf in lingerie”.

Cedric LagastBron: Eigen berichtgeving

Rond Kerstmis 2019 kreeg radiopresentator Born Crain (40) een privébericht toegestuurd op Instagram. Een zekere “Eve” stuurde hem ongevraagd een pikante foto toe van zichzelf, in lingerie. Later volgde een nog explicietere video. Op de beelden stond dezelfde jonge, blonde vrouw, die zwaar opgemaakt was. De boodschap erbij was duidelijk: “Ze wilde dat ik een foto van mijzelf terugstuurde”, zegt Crain, die in 2004 deelnam aan Idool. De vrouw gaf meteen directe instructies van wat hij moest doen.

 

 ©  if

“Het was er helemaal over. Ik ben nog even met haar in gesprek gegaan: of ze dat bij iedereen deed?”, zegt Crain, die de beelden meteen ook aan zijn vrouw toonde. Daarna blokkeerde hij Eve. Hij ging voor alle duidelijkheid niet op het aanbod in. “Ik ben perfect gelukkig thuis.”

Born Crain denkt nu dat achter “Eve” dezelfde persoon schuilgaat, als achter de “Eveline” die deze maand drie andere BV’s in de problemen bracht. Ook al omdat nog een andere collega-radiopresentator, anderhalve maand na Crain, exact dezelfde beelden met dezelfde boodschap toegestuurd kreeg. “Hij toonde mij die beelden, en ik herkende ze toen onmiddellijk”, zegt Crain. “Ik was die foto’s tot voor kort eigenlijk al vergeten. Tot eerder deze maand het verhaal losbarstte. Ik had het erover met die collega, en we dachten allebei: dat was diezelfde vrouw.”