Antwerpen na corona: werken en ondernemen

“Willen we de Meir en de Kammenstraat binnenkort half leeg?”

De impact van de coronacrisis in onze winkelstraten gaat binnenkort zichtbaar zijn. Eric Van den Broele, senior manager bij Graydon, vreest veel leegstand. Daarom moet het Antwerpse stadsbestuur dringend keuzes maken. Er zijn volgens Van den Broele heel wat opportuniteiten die zich aandienen voor een economie die bestand is tegen epidemieën.

ONTDEK HIER DE HELE REEKS

“Antwerpen kan na de coronacrisis een betere stad zijn daarvoor”. Dat zeggen zes experts met uiteenlopende specialisaties: stadsontwikkeling, sociaal welzijn, economie, mobiliteit, onderwijs, cultuur en vrije tijd. Onze journalist, Sacha Van Wiele, had met al deze experts een gesprek via Skype. Daaruit kwamen briljante ideeën. Briljant, maar ook haalbaar. We presenteren je ze in de zesdelige reeks ‘Antwerpen na corona’.

LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW MET ERIC VAN DEN BROELE: Hoe werken en ondernemen na corona: “Deze crisis kan stap naar beter leven zijn”

Zit je nog met vragen over het redden van de Antwerpse economie? Stel je vraag hier. Wij gaan ermee aan de slag. svwLEES MEER OVER Antwerpen na corona: werken en ondernemen

icon mail

Zit je nog met vragen rond het redden van de Antwerpse economie?

Laat het ons weten!