©  DBA

Stan Van Samang blijft optreden

Stan Van Samang blijft optreden. Terwijl hij advocaten en deurwaarders inschakelt om zijn naaktfoto’s van het internet te weren, kondigt restaurant Fiera een Antwerps concert van de populaire zanger aan op 24 oktober in de Handelsbeurs.

Restaurant Fiera lanceert komend weekend Handelsbeurs Unplugged. In de voormalige Antwerpse beurs genieten liefhebbers op 17, 18 en 19 september van een diner, gevolgd door een optreden van Ozark Henry. Ook voor oktober kondigt Fiera al namen aan. Dan komen Günther Neefs (03/10), Guy Swinnen (10/10), Helmut Lotti (15 en 17/10) en Stan Van Samang (24/10).   

Lorenz Lievens, marketing manager van Fiera, gaat ervan uit dat het optreden van Stan Van Samang kan doorgaan. “We hebben onze contacten al gelegd voor de hele mediaheisa. Voor ons mag die storm snel gaan liggen. Wij zien Stan het liefst als artiest weer doen waar hij goed in is. We voorspellen dat hij een mooie sfeer kan brengen in het fantastische pand waarin wij mogen werken.”

‘Stan Zingt’

Het boekingskantoor van de geviseerde zanger bevestigt dat al zijn geplande optredens doorgaan. “Met Stan Zingt, de akoestische formule waarin hij deze zomer al heeft getoerd, treedt hij komend weekend op in Hever en Harelbeke”, klinkt het. Mogelijk wil Stan Van Samang daarmee contractbreuk vermijden. Hijzelf, zijn manager en zijn advocaten waren dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

Bij de gastronomische concertavonden in de Handelsbeurs kunnen tweehonderd fans aanwezig zijn. Prijzen voor diverse formules variëren van 99 tot 189 euro. (gj)

MEER OVER Sexting

Nu in het nieuws