De ROM Skippers voorzien een alternatief voor hun spaghettislag. © Stijn Van de Sande

ROM Skippers schakelen over op takeaway en thuislevering voor jaarlijkse spaghettislag

Mechelen -

Het jaarlijkse eetfestijn Brasserie ROM van de Mechelse ropeskippingclub ROM Skippers verloopt dit jaar anders dan gebruikelijk. Door de coronacrisis is de club overgeschakeld op een alternatief waarbij je spaghettisaus en pasta op voorhand kan bestellen. Op 26 september wordt alles aan huis geleverd.

De ROM Skippers organiseren al enkele jaren Brasserie ROM, een spaghettislag die geld in het laatje van de Mechelse ropeskippingclub brengt. “Maar de coronacrisis heeft ons gedwongen om een alternatief te zoeken”, klinkt het bij de vereniging. “In plaats van een groots evenement waarbij iedereen gezellig samenkomt om onze pastasaus te proeven, brengen we de brasserie dit keer tot bij de mensen thuis.”  

“We bieden de keuze uit versgemaakte bolognesesaus of een vegetarische variant. Voor een pot van een halve liter betaal je 6 euro, een liter saus kost 12 euro.”, vertellen de ropeskippers. “Per aangekochte liter krijg je er een gratis pakje pasta bij. Wie voor de volledige Brasserie ROM-ervaring wil gaan, kan voor 25 euro het Brasserie-pakket kopen. Daarin zitten ook kaas en een fles rode wijn.”

Bestellen kan tot en met zondag 20 september om 20u via de webshop van de club. De leveringen gebeuren op zaterdag 26 september tussen 16 en 18u. De leveringskosten bedragen 4 tot 6 euro. U kunt uw bestelling die dag ook zelf gaan afhalen aan de scoutslokalen van Gidsen Parsifal op de Kruisbaan 129, tegenover de watertoren.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio