Günther Peeters (rechts) wordt algemeen directeur bij FC Eindhoven.  ©  Leo Brouwers

Commercieel directeur Beerschot verlaat de club

Beerschot neemt eind deze maand afscheid van commercieel directeur Günther Peeters. De 50-jarige Peeters wordt algemeen directeur bij de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Peeters was iets langer dan twee jaar in dienst op het Kiel.

Günther Peeters wordt vanaf 1 oktober algemeen directeur van FC Eindhoven en zal Beerschot dus verlaten. In september 2018 kwam hij over van Westerlo, voordien was hij ook al actief bij PSV. “Beerschot verlaten is moeilijk. Deze club heeft me veel geleerd en gegeven. Maar er wacht me een mooie uitdaging die ik absoluut wil aangaan”, zegt Peeters op de website van de club. Naast zijn ervaringen in de voetbalwereld heeft Peeters ook zijn strepen verdiend in de retail-, media- en marketingsector.

“Voetbal is mijn leven en passie. Bij voetbalclubs in Nederland en België heb ik deze passie mogen beleven”, laat Peeters optekenen op de website van zijn nieuwe club FC Eindhoven. “Ik heb altijd de ambitie gehad om algemeen directeur te worden bij een Nederlandse voetbalclub.”

Beerschot bekijkt de komende dagen hoe het Peeters kan vervangen. De club wil zijn commerciële werking namelijk verder uitbouwen en zeker niet afbouwen. kofr

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws