Caroline Krijnen stelt pakketten samen om thuis aan de slag te gaan met chocolade.  ©   RR

Chocalicious levert workshop aan huis: “Van chocolade word je helemaal gelukkig”

Antwerpen -

Sinds juni kunt u bij Chocalicious opnieuw chocoladeworkshops volgen, maar omdat de mensen eerder schoorvoetend hun neus buiten de deur steken, bedachten ze een nieuw concept: een aan huis geleverd doe-het-zelf pakket.

Mischa Bludts

Het zijn moeilijke tijden voor stadsgids en chocolatier Carolien Krijnen. In juni begon ze opnieuw met het geven van chocoladeworkshops in haar atelier in Sint-Andries, maar de opkomst is voorlopig bescheiden. "Mensen zijn duidelijk nog bezorgd om aan activiteiten buitenshuis deel te nemen. Bovendien zijn heel wat van mijn klanten bedrijven en die hebben zowat allemaal geannuleerd. En wie raakt er tenslotte nog wijs uit die sociale bubbel?"

Dus besloot Carolien om de berg naar Mozes te brengen. Of ook wel: Let’s Chocolate, een 100% coronaproof workshoppakket waarmee je thuis met chocolade aan de slag kunt gaan. Het pakket (voor vier of zes personen) omvat onder meer schorten en haarnetjes, spuitzakken, een sjabloon, een digitale thermometer, drie soorten chocolade (puur, melk en wit), hazelnootpasta, decoratie- en verpakkingsmateriaal en natuurlijk de nodige instructies.

Ze is van overtuigd dat de nieuwe formule een succes wordt: “Chocolade verwerken is plezant en relaxerend. De geur alleen al doet je ontspannen en wanneer je ervan eet, word je weer helemaal zen en gelukkig. En kunnen we dat dezer dagen niet allemaal gebruiken?”

Later dit jaar worden er nog verschillende andere workshoppakketten gelanceerd, voor onder meer de feestdagen of een ladies night. De pakketten kunnen worden afgehaald in het Chocalicious-atelier of met de post worden opgestuurd.

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio