©  AP

Angelina Jolie en Brad Pitt regelen scheiding in rechtbank: “Ik hoop op een eerlijk proces”

Bron: US Weekly, Harpers Bazaar

Ze mogen dan al een hele tijd uit elkaar zijn, toch is de papierwinkel rond de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet geregeld. Het voormalige koppel trekt binnenkort naar de rechtbank en Jolie hoopt dat de rechter zich niet zal laten meeslepen door emoties.

Volgens het Amerikaanse blad ‘US Weekly’ is de actrice niet blij met de rechter die hun proces zal voorzitten. Rechter John W. Ouderkirk zou, aldus Jolie, een goede band hebben met haar ex-man Brad Pitt en ze vreest dan ook dat het proces niet helemaal eerlijk zal verlopen. Klein detail: het was ook Ouderkirk die hun huwelijk in 2014 in Frankrijk voltrok.

Regeling

“Het enige wat mijn cliënte wil, is een eerlijk proces”, zegt Samantha Bley DeJean, de advocate van Jolie. “We willen een eerlijk proces op basis van feiten zonder speciale gunsten. We willen een onpartijdig en transparant proces.”

De advocaten van Pitt zijn alvast niet opgezet met de uitlatingen van het tegenkamp. “Het tactische en transparante spel van Jolie treft vooral haar eigen kinderen”, beweert ‘US Weekly’, die gerechtelijke documenten kon inkijken. “Het is haar schuld dat er nog altijd geen definitieve regeling is voor hen.”

Jolie en Pitt hebben samen zes kinderen: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox en Vivienne Jolie-Pitt. In 2016 kondigde het koppel hun scheiding aan. De kinderen wonen momenteel allemaal bij Jolie, Pitt heeft het bezoekrecht.

(lla)

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio