Aangeboden door Lancôme

© Shutterstock.com

De belangrijkste stap in je beautyroutine? De juiste anti-agingcrème gebruiken

De juiste beautyroutine doet er toe om je huid strak, stevig en egaal te houden. Het lijkt misschien heel wat, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Met één product kan je echt een wereld van verschil maken voor je huid en je beautyroutine verrassend eenvoudig houden.

Mediahuis Brand Studio

Een mooie huid vinden we belangrijk, ongeacht onze leeftijd. Helaas kunnen we de tijd niet doen stilstaan en krijgen we allemaal vroeg of laat te maken met huidveroudering. Toch hoeft dit niet te betekenen dat je niets kan doen om er stralend te blijven uitzien. En het hoeft al zeker niet te betekenen dat je tig producten moet gebruiken of ingewikkelde beautyroutines moet volgen.

Weet wat je smeert

Wie weet wat ze smeert, zet alvast een eerste belangrijke stap in haar beautyroutine. Na de reiniging van huid is het een must om je huid te geven wat het nodig heeft om te kunnen stralen. Zeker wanneer de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, doe je er goed aan om je huid te verwennen met het juiste product.

Tekenen van huidveroudering

Een minder strakke huid, een onregelmatige teint en/of fijne lijntjes of rimpeltjes zijn tekenen van huidveroudering. Dit komt omdat de fibroblasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van het huidverstevigende collageen, zich met de jaren niet meer correct vasthechten. Daarnaast spelen fibroblasten een belangrijke rol in de aanmaak van de huidpigmentatie.

Topingrediënt lijnzaad

Uit onderzoek is gebleken dat lijnzaad een topingrediënt in verzorgende crèmes is om de fibroblasten een boost te geven. In de nieuwe Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF 20 van Lancôme is dan ook lijnzaadextract toegevoegd om je huid weer gladder en steviger te maken, de teint egaal te maken en pigmentvlekken te minderen.

3-in-1

Om de drie belangrijkste tekenen van huidveroudering aan te pakken, hoef je dus niet drie verschillende producten te smeren. ’s Morgens na het reinigen van de huid Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF 20 van Lancôme aanbrengen, is voldoende om de huid te liften en steviger te maken, rimpels en fijne lijntjes te vervagen, pigmentvlekken te doen afnemen en de teint egaler te maken. Daarnaast zorgt deze crème er ook voor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt en beschermd is tegen uv-stralen dankzij de SPF-factor. Fijn is ook dat deze crème versmelt met de huid waardoor je meteen een comfortabel gevoel hebt en een frisse, stralende uitstraling.

 © Lancôme

Ontdek zelf wat Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF 20 van Lancôme voor je huid kan betekenen en geniet exclusief van 20% korting.