Aangeboden door Hedin Automotive

Hedin Automotive - Mercedes Certified. © Hedin Automotive

Zo goed als nieuw maar beduidend voordeliger: Mercedes-Benz Certified

Door te kiezen voor een jonge tweedehandswagen in plaats van een volledig nieuwe bespaar je gemakkelijk duizenden euro’s. Het is een slimme manier om meer waar voor je geld te krijgen. Misschien wordt die knappe Mercedes-Benz plots wel een haalbare kaart? Bij Hedin Automotive kies je uit honderden wagens van Mercedes-Benz Certified die erg snel leverbaar zijn.

Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van een jonge tweedehandswagen met een kwaliteitslabel zoals Mercedes-Benz Certified. Dat bevestigt Filip Dobbeleir, Certified-specialist bij Hedin Automotive, de grootste Mercedes-Benz-dealergroep van België: “Er is absoluut een stijgende interesse in Mercedes-Benz Certified. De verkoop loopt goed. We zien ook een grote loyaliteit bij onze Certified-klanten: ze keren vaak terug bij hun volgende aankoop.”

De wagens van Mercedes-Benz Certified bieden heel wat voordelen. “Je koopt aan een zeer scherpe prijs een betrouwbare wagen met weinig kilometers die bovendien snel leverbaar is. Meestal zijn het wagens van zes maanden tot twee jaar oud, maar we hebben ook iets oudere wagens tot zes jaar en maximaal 150.000 kilometer. Ze komen vaak uit onze demovloot van de verschillende Hedin Automotive-vestigingen. Bovendien hebben we als onderdeel van een internationale groep toegang tot interessante wagens die we invoeren vanuit andere Europese landen zoals Zweden.”

 © Hedin Automotive

Groot aanbod, snelle levering

Zo’n Mercedes-Benz Certified-wagen vinden, is nergens zo gemakkelijk als bij Hedin Automotive. In Gent, Lokeren en Kapellen is er een aparte showroom voor Mercedes-Benz Certified, andere verkooppunten voorzien een specifieke zone. Filip Dobbeleir: “Om het even waar de klant binnenkomt, de verkoper heeft sowieso alle informatie ter beschikking van elke Certified-wagen binnen het Hedin Automotive-dealernetwerk.”

In de voorraad zitten honderden wagens die snel geleverd kunnen worden in een vestiging naar keuze. Dat is een belangrijk voordeel als je niet kunt wachten op een nieuwe auto. Bij Mercedes-Benz Certified vind je trouwens het volledige gamma, zowel personenwagens als vans. “Momenteel verkopen de A-Klasse en CLA zeer goed. Ook de plug-inhybrides liggen nu enorm goed in de markt. Onze klanten hebben bovendien de weg gevonden naar ons volledig elektrische tweedehandsgamma.”

Garantie

Naast de wettelijk verplichte garantie van een jaar, krijg je bij Mercedes-Benz Certified een jaar extra. Je geniet dus van twee jaar garantie, beperkt tot 200.000 kilometer. Met de optionele garantieverlenging kun je er zelfs nog één of twee jaar waarborg aan toevoegen, zodat je uiteindelijk tot vier jaar of 200.000 kilometer gemoedsrust hebt. Vanaf 10 januari 2022 krijg je bij aankoop van een Mercedes-Benz Certified-voertuig een tankkaart ter waarde van 500 euro cadeau. Als koper van Mercedes-Benz Certified staan bovendien alle diensten van Mercedes-Benz ter beschikking, zoals de Mobilo-pechbijstand of de me connect-app op je smartphone.

 © Hedin Automotive

De zaak van je leven

De wagens van Mercedes-Benz Certified worden op meer dan honderd punten nagekeken. “Het is een zekerheid voor de klant, die weet dat de wagen zeer grondig gecontroleerd werd”, zegt Filip Dobbeleir. “De reconditionering gebeurt tot in de perfectie. Eventuele kleine schade aan velgen wordt bijvoorbeeld volledig hersteld. Dit gebeurt allemaal volgens de Certified-normen, waarbij elke wagen een specifiek kwaliteitslabel krijgt (Plus, Double Plus of Triple Plus). Je koopt dus een volwaardige Mercedes-Benz, alleen de prijs verschilt. Als je je kunt vinden in een auto waarvan 90 procent van de opties overeenkomt met je wenslijst, dan doe je bij Mercedes-Benz Certified de zaak van je leven.”

Wordt jouw volgende wagen een Mercedes-Benz Certified? Ontdek nu de personenwagens en vans bij Hedin Automotive.