©  VTM

Natalia en Koen Wauters openhartig bij Eric Goens

In ‘De zomer van’ gaat Eric Goens vanavond langs bij zangeres Natalia en bij Koen Wauters. Hij vertelt onder meer hoe het komt dat hij stopte met de rally van Dakar.

In De zomer van praat zangeres Natalia (39) bij Eric Goens openhartig over het kersverse ouderschap en haar papa die 10 jaar geleden overleed. Ook de voorstelling van haar vriend Frederik Binst aan het grote publiek komt ter sprake. Hoe hebben ze elkaar leren kennen? “Ik heb altijd in de horeca gewerkt en zij kwam soms op plaatsen waar ik aan het werk was”, vertelt Binst. “We hadden allebei een relatie, dan ben je daar niet mee bezig. Maar op een bepaald moment werd ik vrijgezel. Toen we elkaar in een club opnieuw ontmoetten, zijn we iets gaan eten en van het één kwam het ander.”

Ook Koen Wauters (52) geeft deze week weer een inkijk in zijn zomer. Goens komt te weten dat Wauters al 18 jaar tinnitus heeft en dat hij door autocoureur Jacky Ickx – een van zijn grote voorbeelden – definitief afscheid nam van de rally van Dakar. “Jacky vroeg me waarom ik Dakar nog zou rijden. Hij zei: We hebben geluk gehad, hé. Maar na elke rit weet je niet wat er zal gebeuren. En zeg me niet dat je aan 60 procent zal rijden, dat is niet waar. Je gaat telkens 100 procent als dat mogelijk is. Luister naar mij: je stopt. Je doet geen Dakar meer. Ik had kippenvel.”

Naast Natalia en Wauters komen ook Regi, Niels Albert, Jan Jambon, Piet Huysentruyt en actrice en zangeres Tinne Oltmans aan bod.

(ldb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER