Brouwerij Het Anker steunt verenigingen met de verkoop van bierkistjes. ©  Brouwerij Het Anker

Brouwerij Het Anker steunt verenigingen met verkoop van bierkistjes

Mechelen -

Via de verkoop van gepersonaliseerde bierkistjes wil de Mechelse brouwerij Het Anker lokale verenigingen en sportclubs ondersteunen. Met de actie hoopt de brouwerij een steentje bij te kunnen dragen in de werking van de deelnemende verenigingen tijdens de moeilijke coronatijden.

Om het verenigingsleven in de Dijlestad te ondersteunen, begint brouwerij Het Anker met de verkoop van gepersonaliseerde houten bierkistjes aan verenigingen, sportclubs en vzw’s. Die kunnen de kistjes met Gouden Carolus-bieren aankopen met een mooie korting en ze op hun beurt doorverkopen om de clubkas te spijzen. Volgens Het Anker kunnen de verenigingen per verkocht kistje een nettowinst van minimaal tien euro realiseren.  

“In nood kent men zijn vrienden”

“Ook de brouwerij kreeg klappen tijdens de coronacrisis, maar in nood kent men zijn vrienden”, zegt Charles Leclef van Het Anker. “We hopen dat dit initiatief een ondersteuning kan betekenen voor de vele Mechelse verenigingen die momenteel ook moeilijke tijden beleven. Omdat heel wat activiteiten die geld moeten opbrengen voor de verenigingen nu niet kunnen doorgaan, willen we op deze manier een broodnodig duwtje in de rug geven. Eerder steunden we ook al de Mechelse handel en de horeca bij hun heropening, onder meer met gratis blikjes Maneblusser.”

Een bestelling kistjes voor je vereniging plaatsen kan via een online formulier. De steunactie loopt tot 15 september.

 ©  Brouwerij Het Anker

MEER OVER Coronavirus

GRATIS CORONA NIEUWS