© BFM

Twee doden bij aanrijding tussen auto en fietser in Deurne

Bij een aanrijding tussen een personenwagen en een fietser zijn donderdagnacht in Deurne twee doden gevallen.

De feiten speelden zich af in de Vosstraat, ter hoogte van de Kringwinkel, vlak bij de luchthaven van Deurne. “De bestuurder van een auto verloor rond 23.20u de controle over het stuur in een bocht aan de Vosstraat. De wagen botste tegen een verlichtingspaal en ging aan het tollen. Daarbij raakte de wagen een fietser die voorbij reed”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns.

De Smart smakte nog tegen een muur en kwam op het dak tot stilstand. Omstaanders belden meteen naar de hulpdiensten en de brandweer, MUG en ziekenwagens kwamen ter plaatse. Zowel de 49-jarige fietser uit Borsbeek als de 60-jarige bestuurder uit Mortsel overleden echter aan hun verwondingen.

De politie sloot de rijbaan af voor onderzoek. “Het parket stelde een deskundige aan. Die kwam vannacht nog ter plaatse om de omstandigheden van het ongeluk uit te klaren. De politie bood slachtofferzorg aan voor de nabestaanden”, aldus Bruyns nog. De brandweer van de luchthaven kwam vrijdagmorgen ter plaatse om de schade aan de omheining te herstellen.

 

 ©  BFM

 

 © BFM

(vdaa)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio