© rr

Twee incidenten in één dag op Noordzeeterminal

Antwerpen -

De hulpdiensten zijn woensdagnamiddag tweemaal moeten uitrukken naar de Noordzeeterminal in de Scheldelaan: een keer voor een vechtpartij en een keer voor een ongeval.

Het was een drukke namiddag aan kaai 913 in de haven van Antwerpen. De politie werd eerst ter plaatse geroepen voor een vechtpartij tussen twee vrachtwagenchauffeurs. De gemoederen tussen de twee waren verhit geraakt na een aanrijding met blikschade. Eén van de twee had de andere daarbij een kopstoot gegeven. Beide mannen zullen later worden verhoord over het incident, niemand is er al te erg aan toe.

In de loop van de namiddag werd op diezelfde kaai een dame aangereden door een vrachtwagen. De vrouw stond in de file aan te schuiven en stapte uit om iets te gaan zeggen tegen een collega. Toen ze tussen twee voertuigen door wandelde, werd ze aangereden door een vrachtwagen die net een manoeuvre aan het doen was.

Aanvankelijk werd de brandweer opgeroepen omdat gezegd werd dat ze gekneld zat, maar dat bleek niet te kloppen. Ze werd afgevoerd met de ambulance naar het ziekenhuis maar zou volgens het Antwerpse parket niet in levensgevaar verkeren.  (dvd, cm)

MEER OVER Haven Antwerpen

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio