Themabeeld. 

Themabeeld. © Politie Antwerpen

16-jarige pizzabezorger verstopt cannabis in onderbroek

Deurne -

De Antwerpse politie kon afgelopen weekend een 16-jarige dealer oppakken in Deurne. De jongeman werkte als pizzakoerier, maar bezorgde blijkbaar ook marihuana. Hij werd in een gesloten instelling geplaatst.

Ter hoogte van het Molenveld in Deurne merkte de politie een jongeman op die zich zenuwachtig gedroeg. “Hij was de hele tijd op z’n gsm bezig en maakte contact met een pizzakoerier op een bromfiets. Er werd een en ander uitgewisseld, maar geen pizza’s”, zegt de politie.

De twee gingen uit elkaar, waarna het wijkondersteuningsteam overging tot controle. De 16-jarige klant gaf meteen toe dat hij drugs had gekocht, de 16-jarige pizzakoerier sloeg op de vlucht. “Hij glipte met zijn bromfiets tussen een dienstwagen en een doorgang. Een inspecteur kon de man tegenhouden waardoor de politieman en de bromfietser op de grond belandden”, klinkt het.

De dealer had naast wat cash en een gsm ook acht verpakkingen met marihuana bij zich. Die had hij in zijn onderbroek verstopt. Hij werd gearresteerd en bij een huiszoeking vond de politie nog marihuana en verpakkingsmateriaal. De jeugdrechter liet hem plaatsen in een gesloten instelling.

 jtp

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio