©  rr

Lierse K. komt niet tot scoren in oefenmatch tegen Patro Eisden

Lierse K. bleef woensdagavond in zijn derde oefenmatch steken op een doelpuntenloos gelijkspel tegen Patro Eisden. De Pallieters kregen zeker na rust de betere kansen, maar kwamen niet tot scoren.

LEES OOK. Hoe Lierse K. met zijn eigen visie het onverwachte buitenbeentje in 1B wordt

Behoudens de jonge De Schrijver en Toon Janssen had coach Tom Van Imschoot een voltallige spelersgroep ter beschikking, Die liet zowat een uur lang al flink wat puzzelstukjes van zijn type-elftal opdraven.

In een evenwichtige eerste helft kwam Lierse tot twee degelijke kansen. Scott Bitsindou kopte een hoekschop van Jo Gilis nipt over doel en El Ansri mikte van buiten de grote rechthoek dan weer naast. Zelf bleven de Pallieters keurig in de organisatie voetballen.

Na de pauze kwam Lierse sterk uit de kleedkamer met kansen voor Vermeiren, een subtiel hakje van Bitsindou en een knappe vrijschop van Gilis, die van onder de balk werd getikt. Op aangeven van Van Genechten trof Vermeiren ook nog de paal. Aan de overzijde moest ook De Smet met een knappe parade nog een keer de meubelen redden.

LIERSE K.: De Smet, Van Genechten (77’ Berben), Santermans, Smolders (62’ Van der Veken), Cauwenberg (62’ Van Geet), Bitsindou, El Ansri (62’ Meukens), Gilis (62’ Straetman), Allach (62’ Osei-Berkoe), Samyn (62’ Ben Hammou), Vermeiren (77’ Habimana).

kugu

MEER OVER Lierse K.

Meer sportnieuws