Medewerker Maarten Bellens zal de deelwagens gebruiken © RR

Opnieuw & Co sluit zich aan bij deelwagens Partago

Mortsel -

Kringloopwinkel Opnieuw & Co heeft zich aangesloten bij het netwerk van coöperatie Partago. Aan de Kilomeet op de Vredebaan in Mortsel staan voortaan een elektrische deelwagen en een elektrisch busje voor de medewerkers en de burgers die aangesloten zijn aan het deelwagenproject.

De elektrische wagens van de Gentse burgercoöperatie Partago verschijnen de laatste jaren meer en meer in de straten van de Antwerpse zuidrand. Het bedrijf is reeds aanwezig in Lint, Boechout en Mortsel. Nu komen er in de stad nog eens twee voertuigen bij, een gewone wagen en een busje voor zeven personen. Zowel het personeel van Opnieuw & Co en gebruikers van Partago kunnen de voertuigen reserveren en gebruiken.

“Opnieuw & Co wil een bijdrage leveren aan het mobiliteitsvraagstuk door elektrisch rijden en deelwagens te stimuleren. We vinden het interessant om onze klanten en mensen uit de buurt uit te nodigen om mee deze deelwagens te gebruiken. We doen niet alle dagen verre verplaatsingen, daarom is het gebruik van deelwagens uitermate interessant. Als we op deze manier onze winkels ook nog eens beter bereikbaar kunnen maken, is dat een bijkomende surplus”, geeft Koen Goemans, directeur van Opnieuw & Co, aan. (fisp)

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio