Op De Lilse Bergen zijn de dagkaartjes al tot en met maandag de deur uit. © De Lilse Bergen

Lilse Bergen, Zilvermeer en Mosten tot en met weekend volgeboekt

Gierle, Herentals, Meer, Mol -

De waterkant is de enige plek waar je bij temperaturen van dik in de dertig graden Celsius verkoeling vindt. De grote recreatieparken zitten de volgende drie tot vijf dagen dan ook al helemaal vol.

Het feit dat de recreatiedomeinen voor de rest van de week uitverkocht zijn, volgt uit een combinatie van stoomheet strandweer en een strenge coronabeperking op het bezoekersaantal. Zowel De Lilse Bergen in Gierle (Lille) als het provinciaal domein Zilvermeer in Mol hanteren een grens van duizend mensen per dag, in De Mosten in Meer (Hoogstraten) is dat 850 per dag.  

“Voor de periode van vrijdag 7 tot en met maandag 10 augustus zijn alle dagtickets al volledig uitverkocht”, klinkt het bij De Lilse Bergen. “Avondtickets zijn wel nog beschikbaar.” In het Zilvermeer en De Mosten zijn er geen kaartjes meer te krijgen tot en met zondag 9 augustus, wel nog voor maandag. In Mol is ook de camping van het Zilvermeer voor het weekend al compleet volgeboekt.

Domein Netepark in Herentals heeft de volgende dagen nog honderden van de maximaal duizend kaartjes vrij. Ook hier moet vooraf gereserveerd worden, maar in feite zijn enkel inwoners van Herentals (gratis), Grobbendonk, Herenthout, Kasterlee, Lille, Nijlen, Olen en Vorselaar er welkom.(ho)

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio