©  Photo News

DISCUSSIE. Vind jij dat Groenewegen gestraft moet worden voor de val van Jakobsen?

In de Ronde van Polen werd in volle spurt Fabio Jakobsen (23), de Nederlandse sprinter van Deceuninck-Quick Step, gisterenmiddag door zijn landgenoot Dylan Groenewegen in de nadarhekken gereden. Jakobsen maakte een gruwelijke val en werd in erg zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis afgevoerd.

Ze moesten hem in de gevangenis smijten. Minuten na de huiveringwekkende val van zijn renner Fabio Jakobsen reageerde Lefevere gisterenmiddag al furieus op Twitter. En ook uren na de val was de woede nog niet geweken. “Dit was een moordaanslag van Groenewegen. Ik sleur hem voor de rechtbank.”

LEES OOK: Patrick Lefevere overweegt juridische stappen tegen Groenewegen na horrorcrash Jakobsen: “Dit is een moordaanslag”

LEES OOK: Voorzichtig positief nieuws uit Polen: vandaag poging om “stabiele” Fabio Jakobsen na operatie van vijf uur te laten ontwaken

Ben jij het eens met Patrick Lefevere? Vind jij dat Groenewegen gestraft moet worden voor de val van Jakobsen? Moet een rechter daarover beslissen of is dat de taak van de UCI?

Laat het ons weten via onderstaand invulformulier. We bundelen vrijdag een aantal reacties in Gazet van Antwerpen.

MEER OVER Discussie