Julie Allemand ©  Getty Images

Nederlagen voor Emma Meesseman en Julie Allemand in WNBA

Geen succes in de WNBA voor het Belgian Cats duo Emma Meesseman en Julie Allemand. Emma Meesseman (24 punten, 13 rebounds, 2 assists) liet wel een stevige double-double optekenen maar Washington Mystics ging met 83-77 versus Las Vegas Aces onderuit. Julie Allemand stond bij Indiana Fever voor de vijfde keer op een rij in de basisvijf en tekende voor 6 punten, 5 rebounds en 4 assists.

cpm

Indiana verloor met 86-75 van Los Angeles Sparks. Washington staat met 3 op 5 op een gedeelde vierde stek, Indiana met 2 op 5 op een gedeelde achtste plaats. De Mystics nemen het vrijdagnacht tegen New York Liberty op, Indiana Fever versus Minnesota Lynx.

Het seizoen in de WNBA moest oorspronkelijk op 15 mei van start gaan, maar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. De competitie gaat dit jaar in Florida in verkorte vorm door op de IMG-academie in Bradenton, dichtbij Tampa Bay. De WNBA koos ervoor alle speelsters in één bubbel onder te brengen om zo het risico op coronabesmetting te verkleinen. In de reguliere competitie dienen 22 wedstrijden te worden afgewerkt, vorig jaar waren dat er nog 34. Nadien volgen in oktober de play-offs. Twaalf teams nemen deel aan de eindronde.

Meer sportnieuws