©  BELGA

Westerlo zet scheve situatie recht in oefenpot tegen Jong Utrecht

Westerlo sloot de stage in het Nederlandse Papendal af met een oefenwedstrijd in Utrecht tegen Jong Utrecht. De thuisploeg kwam voor de rust 2-0 voor, maar dankzij doelpunten van nieuwkomer Ephestion en Janssens kwamen de mannen van coach Bob Peeters op gelijke hoogte. 2-2 werd de eindstand.

Al in de eerste helft moest Westerlo tegen een dubbele achterstand aankijken. In de tweede helft boden de Kemphanen wel het nodige weerwerk tegen Utrecht. Mokono verlengde een hoekschop met het hoofd in doel en Hilterman verdubbelde de score. Met een lage schuiver in de rechterhoek scoorde Thomas Ephestion de aansluitingstreffer. Meteen zijn eerste doelpunt in het shirt van Westerlo. Na een knappe combinatie bracht Christophe Janssens de bordjes in evenwicht. Baris Alici en Ambroise Gboho kwamen opnieuw niet in actie. Ook Yunusa Muritala, Pietro Perdichizzi en Igor Vetokele bleven dit keer aan de kant. (bdh)

WESTERLO: Özer, Lloci (75’ Remmer), Biset, Ghandri (75’ Soumah), Janssens (75’ Ndong), Ghorzi (75’ Abrahams), Paulet (75’ Keita), Ephestion (75’ Brüls), Antunes (75’ Van Eenoo), De Schryver (75’ Dierckx), Petrov.

DOELPUNTEN: 39’ Mokono 1-0, 45’ Hilterman 2-0, 59’ Ephestion 2-1, 64’ Janssens 2-2 

(bdh)

MEER OVER KVC Westerlo

Meer voetbalnieuws