Enkele straten in Geel krijgen een nieuwe asfaltbestrijking. © RR

Aannemer pakt asfalt in reeks straten aan

Geel -

Een aannemer begint komende maandag 10 augustus in opdracht van het stadsbestuur met een reeks asfalteringswerkzaamheden in Geel. Het gaat zowel om plaatselijke herstellingen als om het aanbrengen van een nieuwe bestrijking.

De plaatselijke vakherstellingen zijn van 10 tot en met 13 augustus gepland in Poiel tussen Kremer en Herentalseweg, op Herentalseweg tussen Poiel tot huisnummer 21, in de Zandstraat, het kruispunt van Brulendries met Helleblok en op het kruispunt van de Dr. Van De Perrestraat met de ringlaan R14 (het rijvak richting Kasterlee). In principe is er enkel lokaal wat hinder, maar bij de ingreep in Poiel moet het verkeer wel een omleiding volgen via de ringlaan, Antwerpseweg en Herentalseweg.  

Die maatregel geldt ook voor de ingreep vanaf 17 augustus wanneer de aannemer op dezelfde strook in Poiel ook een nieuwe laag asfalt aanbrengt. Ook op het hierboven genoemde stuk op de Herentalseweg, in Brulendries tussen Velodroomstraat en Vleeshouwer, en op de Kemeldijk tussen Gemeenteheide en Hollandsebaan komt er nieuw asfaltbedekking. Omdat deze ingreep meteen de hele wegbreedte beslaat, is er telkens gedurende vier uur geen verkeer mogelijk op de werflocatie. (ho)

MEER OVER Mobiliteit Kempen

werfnieuws

factcheck mobiliteit

DE TEST

ERGENS ANDERS, BETER?